Nyheder
drabantgarden
drabantgarden
drabantgarden
drabantgarden

DRABANT NYT

Vi søger nye medlemmer! april 2018

Garden er gået ind i sit 47. år og ser med glæde frem til sit 50 års jubilæum. Det er bestyrelsens mål at vi over de næste par år kan få opgraderet Brassbandet og Tamburgkorpset med en halv snes medlemmer således at vi kan fremstå skarpt og velspillende ved 50 års jubilæet.

Derfor opfordrer vi venner og bekendte til at medvirke til gardens fortsatte virke. Vi deltager gerne i arrangementer for derigennem at præsentere os overfor mulige nye medlemmer.

 

Spiller du trommer eller er du messingblæser eller vil du gerne lære det, kontakt os på e-mail kontakt@drabantgarden.dk, vi ser frem til at høre fra dig

 

 

 

En ny sæson i Drabantgarde August 2017

 

Den 15. august begyndte en ny sæson med undervisning i Drabantgården. Sommeren har været travl, med små og store opgaver; Sommerkoncerter, Hamletscenen, Fugleskydning, Kræmmermarked og det hele sluter med Kulturnatten i 22. september.

 

Ved indgangen til et nyt år har garden fået ny dirigent til Brasbandet, det er Valdhornspiller i Den kongelige Livgaarde Emil Folke, der skal bringe erfaringerne fra Livgarden til vor egen garde. Velkommen Emil.

 

Men bestyrelsen har også et par vigtige projekter der skal arbejdes med i de kommende år. Målsætningen for arbejdet i garden, er at fremstå som i gardens storhedstid, når Drabantgarden holder 50 års jubilæum i februar 2021. Derfor søger garden efter flere medlemmer der både kan træde ind i brassbandet og i tamburgkorpset, ligesom arbejdet med juniorkestret skal intensiveres.

 

 

En stor tak til gardens støtter Juni 2017

Garden er yderst taknemmelig for den store støtte og opbakning vi aar modtaget fra byen her i første halvår at 2017. I foråret sendte vi en opfordring om støtte til projekter og en række foreninger og organisationer har været yderst generøse:

 

Hillerød Inddustri- og håndværkerforeningen

Kræmmermarkedet

Herts Fonden

Partredderiet Slotssøen

Grethe Christiansens Fond

 

Midlerne skal gå til opgradering af uniformer og til arbejdet med Drabantgardens juniororkester