Nyheder
drabantgarden
drabantgarden
drabantgarden
drabantgarden

DRABANT NYT

En ny sæson i Drabantgarde August 2017

 

Den 15. august begyndte en ny sæson med undervisning i Drabantgården. Sommeren har været travl, med små og store opgaver; Sommerkoncerter, Hamletscenen, Fugleskydning, Kræmmermarked og det hele sluter med Kulturnatten i 22. september.

 

Ved indgangen til et nyt år har garden fået ny dirigent til Brasbandet, det er Valdhornspiller i Den kongelige Livgaarde Emil Folke, der skal bringe erfaringerne fra Livgarden til vor egen garde. Velkommen Emil.

 

Men bestyrelssen har også et par vigtige projekter der skal arbejdes med i de kommende år. Målsætningen for arbejdet i garden, er at fremstå som i gardens storhedstid, når Drabantgarden holder 50 års jubilæum i februar 2021. Derfor søger garden efter flere medlemmer der både kan træde ind i brassbandet og i tamburgkorpset, ligesom arbejdet med juniorkestret skal intensiveres.

 

 

En stor tak til gardens støtter Juni 2017

Garden er yderst taknemmelig for den store støtte og opbakning vi aar modtaget fra byen her i første halvår at 2017. I foråret sendte vi en opfordring om støtte til projekter og en række foreninger og organisationer har været yderst generøse:

 

Hillerød Inddustri- og håndværkerforeningen

Kræmmermarkedet

Herts Fonden

Partredderiet Slotssøen

Grethe Christiansens Fond

 

Midlerne skal gå til opgradering af uniformer og til arbejdet med Drabantgardens juniororkester