Vælg dit sprog

Julemarch

Fredag den 25. november inviteredes alle borgere til årets store julebegivenhed på Torvet.

Kl. 16 åbnede Julemarkedet og Skøjtebanen, julemanden kom på besøg, og kl. 16.30 sang Corallerne julen ind i Slotsgade foran Noa Noa og Spejdersport.
Det er Drabantgarden, der i den særlige anledning har udskiftet den traditionelle uniform fra Frederik II’s tid med nissedragter.

Kl. 18.00 tændte borgmester Kirsten Jensen juletræet på Torvet sammen med citykoordinator Mette Kragh Faurholdt fra C4/Hillerød ByForum.

Juletræet på Torvet bliver altid fældet i Hillerød Kommune og er som regel et grantræ, der har vokset sig for stort til en privat have. Vil du donere dit grantræ, er du velkommen til at kontakte eventkoordinator Frederik Frost, C4, på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Når juletræet er tændt, spiller Nissegarden op på Torvet og videre i Helsingørsgade for til sidst at runde af på Køies Bugt/Slotsgade. Julemanden kommer forbi og møder børnene ved Julemandens hytte på julemarkedet, og kl. 18.15 er der uddeling af slikposer til de fremmødte børn ved Julemøllen.